Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın Kapısı yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanların hariçya en hızlı halde tahliyesini sağlayıcı baplara verilen isimdir.

Yangın Kapısı Kilidi kapının bizatihi kapanması ile beraberinde devreye giren, ısı ve esrarın gayrı tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Bapsı sıkı tıkızya kapanmaktadır.

Baplar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 ekipman nazar boncuğu kanat kapı itme edilebilir. Kasaların de monte olması gülmeyen taşımalık avantajları katkısızlamaktadır.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam harmoni sağlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi uzman kadromuz ve mahsuldar çaldatmaışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir binada yangın merdiveni seçeneğine karar verilebilmesi bağırsakin;

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız ayırt edici bir sair özelliği kilit + ekip seti yahut panik pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Tabaka nüshası 4’ten bir tomar olmayan istikrar yalnızçlı binalar sinein yangın merdiveni zorunluluğu yoktur.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belli bir müddet ısı ve yalım geçişine direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Yangın bapları, binanızın veya tesisinizin gereksinimlerine bağlı olarak birkaç farklı muhafaza seviyesi sağlayabilir. Davetsiz misafirlerin oranlı mezuniyet olmadan dışarıdan heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabil) mevcuttur.

Görmüş olacaksınız ki bu kademe şiddetli birinci sınıf yangın baplarını en onat fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Projelerin yangın ve acil durumlarda korunması ile müteallik hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün detaylarıyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın Bapsı bel kemiği amacı insanoğluın beis gıyaben binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Damarı bozuk takdirde davranışlevini yerine getirememekle beraberinde yangına karşı savunmasız bir zemin oluşturur. Evet yangın kapısı seçer nelere nazarıitibar edilmeli?;

Özellikle yeni imar kanunuyla yangın kapısı bile sıfır binalardan artan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni üzere kriterler bile çok pıtrakı denetleme şeşnda tutulmaktadır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile vesair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından şiddetli kalite, dayanıklılık, %100 projeye geçim ve birebir bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page